Elektriker

Vi er lokaliseret i Sorø, men kører også i Ringsted og Slagelse

Hos Carlsen El- & Køleteknik har vi flere års erfaring med elinstallationer.

Derfor kan vi hjælpe jer/dig med at få den bedste løsning på lys, placering af stikkontakter og afbrydere samt dimensionering af eltavle til jeres/din bolig.

Renovering

Hos Carlsen El- & Køleteknik har vi bred erfaring med at renovere boliger, herunder køkkener, badeværelser og bryggers.

Ofte kræver renovering ny elinstallation på grund af nutidens regler og krav samt flere typer af hårde hvidevarer og andre el-apparater, som gør, at det oprindelige antal stikkontakter ikke længere er optimalt.

Der kan også være problemer med at have nok elforsyning til køkkenet, f.eks. hvis elkedel og mikroovn eller kaffemaskine ikke kan køre samtidig, når der skal laves te og varm kakao eller kaffe på en kold vinterdag.

Belysning er også vigtigt i køkkenet og på badeværelset, da vi har brug for at se, hvad vi laver. Mange vælger spots som belysning over køkkenbord og i badeværelse, da disse giver en god lystyrke og lysfordeling, og spotsne er integreret i loftet, hvilket gør dem mindre iøjnefaldende.

Hos Carlsen El- & Køleteknik har vi stor erfaring med at placere og montere spots i boliger, herunder køkken, badeværelse, bryggers og gang. Vi kan også sørge for lys i spejlet på badeværelset.

Vi udfører selvfølgelig også elinstallationer i værelser og stuer, også hvis det bare er en ny/ekstra stikkontakt på et værelse.

Nybyggeri

Vi har en bred erfaring med nybyggeri. Vi tager udgangspunkt i lovkrav og regler, og derefter taler vi med jer/dig om ekstra tilføjelser for at gøre jeres/din hverdag lettere.

 

Eltavler

HPFI- afbrydere og andre fejlstrømsrelæer

Belysning

Stikkontakter

Afbrydere

El-radiatorer

Data

Energioptimering

Ladestander eller væglader til el-bil

Carlsen El arbejder også i private boliger

”Kvalitet er at overholde gældende love, regler og standarder, men kvalitet er også adfærd”